» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

E&I’s destination wedding in Ystad, part 1

E & I don’t live in Sweden, but they have family spread all over the country and friends all over Europe.  They chose Ystad Saltsjöbad for their fantastic destination wedding, and I got to be their photographer!  Their wedding day was perfect in pretty much every way with one exception: rain.  It had rained all morning and was still raining when I met them for their portrait session before the wedding.  So instead of the beach or a field of wild flowers, we took advantage of the bridal suite at Ystad Saltsjöbad, then we went downstairs to check out the the decorations in the reception hall.  E & I didn’t let the rain dampen their spirits.  We were optimistic that the weather would clear or we’d at least have the opportunity to take some more portraits at the church if it was still raining, so we enjoyed a relaxed pace that got them to the church with time to spare.  (Stay tuned, there will be more to come soon!)

E och I bor inte i Sverige, men de har familj utsprid över hela landet och vänner över hela Europa.  De valde Ystad Saltsjöbad för sina fantastiska destinationsbröllop, och mig som fotografen!  Bröllopsdagen var så gott som perfekt med bara en undantag: regn.  Det hade regnat hella förmiddagen och det regnade fortfarande när jag träffade dem för att ta porträtterna innan vigseln.  Istället för stranden eller en äng med vilda blommor, blev det bröllopssviten på Ystad Saltsjöbad, sedan gick vi ner till festlokalen för att kolla dekorationerna.  Vi hoppades på bättre väder senare under dagen, eller så kunde vi i värsta fall ta flera porträtter i kyrkan efter vigseln ifall det fortfarande regnade.  Det var skönt att ta det lite lungt innan vigseln, och de kom fram till kyrkan i god tid.

förberedelser innan bröllopet, YSB
brudporträtt YSB
bröllopsporträtter i bröllopssviten YSB
brudporträtter YSB
bröllopsporträtt på balkongen YSB
brudporträtter befintligt ljus
brudbukett på balkongen YSB
bröllopsporträtt, bröllopssviten YSB
bröllop, festlokal Ystad Saltsjöbad
bröllopsporträtt brudgum
bröllop Ystad Saltsjöbad
bröllop YSB

Benny Ottosson - Underbart bra Lani!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)