» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Urban couples photo session

When I found out that I had the opportunity to go to Vancouver with my husband for a conference, the first thing I did was to contact Cole and Jakob at Nordica Photography.  I really admire their work, but they travel a lot for destination weddings, so I was thrilled that I could do a one-on-one workshop with them.  I spent the whole day with them yesterday, and besides being incredibly talented dedicated, they were both genuinely really nice guys.

They took me along on a Bonnie and Jay’s couples photo session in Vancouver.  The sunlight was really bright, so we started off in a parking structure, then we worked our way through the streets and alleys of downtown Vancouver.  We were on the lookout for awesome reflected light, and we found plenty.  Cole or Jakob usually set the scene, but posing was minimal, and we often all photographed from different angles.

När jag fick reda på att jag hade möjligheten att följa med min man till en konferens i Vancouver, det första jag gjorde var att kontakta Cole och Jakob på Nordica Photography.  Jag är mycket förtjust i deras arbete, men de reser mycket till destinationsbröllop, därför var jag överlycklig att boka en one-on-one workshop med dem.  I går fick jag följa med dem hela dagen.  Förutom att de är jätteduktiga fotografer, var de också otroligt trevliga killar.

Igår följde jag med dem på en parfotografering åt Bonnie & Jakob i Vancouver.  Solljuset var mycket starkt, därför började vi i ett parkeringshus och fortsatt genom bakgatdorna under tiden som vi letade efter det fina speglade ljuset.  Cole och Jakob brukade bestämma scenen, men poseringen var minial och vi ofta fotograferade från olika vinklar.

couples photography in a parking garage
urban portrait
parfotografering
porträtter i parkeringshus
parfotografering i p-hus
porträtter i ett p-hus
couples portraits in a parking garage
urban portraits
downtown portraits
portraits with graffiti
natural light portraits
edgy urban portraits
parfotografering i stadsjiljö
engagement session in the city
parfotografering i motljus
porträtter på stan
parfotografering i stadsmiljö
porträtter i naturligt ljus
backlit couple downtown
couples portraits in urban environment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)