» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Family portrait mini-session, part 1

I’m getting back in gear now after my winter trips and holidays, so it’s time to start blogging again.  As the snow blows by my window, I’m reminded of a series of mini-sessions I did on a beautiful summer day.  I photographed three siblings with their families as a present for their father’s birthday.

Nu börjar jag komma igång igen efter vinters resor och helger, så det är dags att börja blogga igen.  Snön blåser förbi fönstret, men jag tänker på en serie familjefotograferingar som jag gjorde på en vacker dag i sommras.  Jag fotograferade tre siskon med sina familjer som present till pappans födelsedag.

syskonporträtt
barnfotografering skåne
familjefotofrafering skåne
familjefotograf skåne
lifestylefotograf skåne
lifestyle fotografering skåne
porträttfotograf skåne
porträttfotografering skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)