» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

pet photography–djurfotografering Sjöbo, del 1

Last fall I photographed the personnel at Maglebergs Vet Clinic in Sjöbo and helped redecorate their clinic with beautiful framed photographs of dogs and cats and their people.  There is now a colorful collage of large framed prints in the exam room, a whole section of the waiting room with photos of the staff with their pets, and several other framed prints in the halls and waiting room.  They say they’ve received a lot of compliments for this.

I höstas forograferade jag personalen på Maglebergs Smådjurspraktik och hjälpte dem fräscha upp väggarna i kliniken med fina inramade fotografier på hundar och katter.  Det finns nu en fin collage med stora inramade fotografier i examrumet, en vägg i väntrumet med bilder på personalen tillsammens med sina husdjur, och flera tavlor i hallen och väntrumet.  De säger att de får höra mycket beröm för bilderna.

 

hurdjur porträtt
personelporträtter
djurfotografering Skåne

Here are some of the images from the hall and exam room.

Här kan ni se bilderna från hallen och examrumet.

hundfotografering
hundfotograf
lifestyle fotografering djur
hundporträtt
lifestyle fotografering hund
husdjur porträtt
husdjur porträtt
hund porträtt
lifestyle porträtt med djur
kattporträtt
kattfotograf

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)