» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

pets & people–porträtter med djur, del 2

In my previous post, I showed some of the pictures that are now decorating Maglebergs Vet Clinic in Sjöbo.  The most prominent feature is the wall with portraits of the staff with some of their own pets.  Most of them had too many different pets to round them all up in one picture.  One person chose to have all seven of her dogs with her, and it was no easy task to get all seven sitting still and looking at the camera at the same time, but her cats got to watch the procedure from a distance.  For me, a shot like that involves mostly patience and a calm vibe.  The owner, also a dog trainer and behavioral advisor, gets the credit for the hard part.

I mitt tidigare inlägg, visade jag bilder som nu pryder väggarna på Maglebergs Smådjurspraktik i Sjöbo.  Mest uppmarksammad är väggen i väntrumet med porträtter på personalen tillsammans med sina egna husdjur.  De flesta hade för många olika husdjur för att det skulle fungera i en och samma bild.  En person valde att ha alla sina sju hundar med sig, och det var inte lätt att få sju hundar att sitta stilla och titta på kameran, kan jag säga!  Hennes katter fick titta på.  För min del, en sådan fotografering krävs tålamod och dn lugn stämning.  Ägaren, som också är hundbetenderådgivare, gjorde den svåra delen.

djurfotograf Sjöbo
hundporträtt
hundfotografering
familjfotografering med djur
lifestyle porträtt med hund
porträtt med hund och häst
hundporträtt
hundfotografering
hundfotografering Sjöbo
porträtt med hund
porträtter med hund
porträtt med hund
porträtt med hund

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)