» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Lizard family portraits–djurfotografering i Skåne

No two family portrait sessions are the same, but some are more unusual than others.  After photographing the human part of the family last year, I was thrilled when they called me back to photograph the pets, in this case a family of bearded dragons.  We chose to do some portraits in a specially-built miniature natural light studio on the kitchen table, and also some lifestyle portraits in the living room.  Mom and the two girls were cooperative and easy going, but dad wasn’t into it, and the son seemed to be going through a teenage rebellion phase.  So in between shots, I was grabbing lizards before they scampered off the table and trying to pose them.  By the end of the session, I could almost tell them apart, and it was a lot of fun too.

Inga familjefotograferingar är likadana, men ibland är de lite extra ovanliga.  Efter att jag fotograferade människorna i familjen förra året, blev jag mycket glad när de ringde mig igen och bad mig att fotografera familjens husdjur–i detta fall en familj skäggagamer.  Vi valde att göra porträtter i en speciell-byggd dagsljus ateljé på köksbordet, och vi gjorde också lifestyle porträtter i vardagsrummet.  Mamman och de två flickorna var lätta att jobba med, men pappan var inte med på noterna, och sonen var nog i en period med tonårstrots.  Jag blev snabbt van med att fånga upp ödlorna när de försökte smita ifrån bordet, och det gick bra till slut.

djurporträtt Sjöbo
djurporträtt skåne
djurfotograf österlen
djurfotograf Tomelilla
djurfotograf lifestyle

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)