» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Parfotografering–couples session in Veberöd

This cute couple will be getting married on Saturday!  Because portrait time will be limited on their wedding day, we chose to do a couples session as practice a few weeks before the wedding.  It’s a great way to get over the uneasiness that people frequently have in front of the camera, and it’s a great way for me, as the photographer, to get to know people and their body image issues.  A lot of people, both men and women, have some aspect of their appearance that they’re uncomfortable with, and it’s so important that they talk to their photographer about that.  There’s no point in me trying to get someone to make a big natural laughing smile if they hate their smile, and there are tricks for posing which can minimize just about anything.  So now that we’ve gotten past those first few really awkward and uncomfortable poses, we’re ready to rock the wedding day!

Detta söta paret kommer att gifta sig på lördag!  Eftersom tiden för porträtterna är begränsad på bröllopsdagen, valde vi att göra en parfotografering för att träna några veckor innan bröllopet.  Ensådan parfotografering eller provfotografering är ett jättebra sätt att lära sig slapna av framför kameran, och det är också ett bra sätt för mig som fotograf att lära känna folk och hur de vill se sig själva.  Många människor, både män och kvinnor, har någon del av sin utseende som de oroa sig över, och det är väldigt viktigt att prata med fotografen om det.  Det finns ingen mening för mig att föröka få någon att le stort och skratta om de hatar sitt leende, och det finns knepp för posering som kan minska nästan vad som helst.  Så nu att vi har kommit förbi de första konstiga och obekvämma bilderna,  är vi redå för bröllopsdagen!

parfotografering lund
bröllopsfotograf skåne
parfotografering österlen
bröllopsfotograf ystad
parfotografering sjöbo
bröllopsfotograf lund
bröllopsfotograf österlen
parfotografering veberöd

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)