» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Hundporträtter Skåne–Relationen mellan kvinna och hund

I sommras fick jag fotografera en kvinna och hennes hund.  Under tiden som jag följde paret genom fält och äng, insåg jag att mitt mål var mer än att bara försöka få kvinnan och hunden att se bra ut samtidigt.  Det som jag såg som mest intressant, och mest vackra, var relationen mellan en kvinnan och hunden.

Last summer I had the opportunity to photograph a woman with her dog.  As I followed them through fields and meadows, I realized that my goal was more than just trying to capture the woman and the dog looking good at the same time.  What I found both most interesting and most beautiful was the relationship between the woman and her dog.

hundfotograf skåne

porträtt med hund

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)