» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Babyporträtter i Skåne

Kids grow up so fast.  Babies change noticeably from month to month.  I photographed this little cutie about a year ago when she was only a few weeks old, then again when she turned one.  We did the portrait session in the comfort of her own home, and she was happy to comply.  I could have sworn she was posing.

Barn växer så fort!  Bebisar förändrars från en månad till en annan.  Jag fotograferade den här söttnosen för ungefär ett år sedan bara några veckor efter hon föddes, sedan igen när hon fyllde ett år.  Vi gjorde porträtterna där hon var mest bekväm–i sitt eget hem.  Hon var så pigg och glad för fotograferingen att jag skulle tro att hon poserade.

babyfotograf Skåne
barn fotograf Skåne
babyporträtt Skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)