» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Portraits for businesses–företagsporträtter i Skåne

People are always the driving force behind a successful business, and the people are even more important for small businesses.  This couple, and their business Hotell Vagabond, was recently recognized with NyföretagarCentrum Öresund’s New Business of the Year award for Skurup.  These are incredibly creative people, and there’s is no ordinary hotel.  Instead of hotel rooms, people can stay in beautifully decorated traditional gypsy wagons.  The hotel also has a large room for conferences and access to their theater, Teater Kapija.

Människor är drivkraften backom alla framgångsrika företag, och människor är ännu viktigare för småföretag.  Detta paret, och deras företag Hotell Vagabond, fick utmärkelsen Årets Nyföretagare för Skurups Kommun av NyföretagarCentrum Öresund.  De är fantastiskt kreativa människor, och de driver ingen vanlig hotell.  Istället för hotellrum bor gästerna i vackra traditionella zigenarvagnar.  Hotelet har också ett stort rum för konferenser och tillgång till teatern som dem också använder till Teater Kapija.

företagsporträtter skåne
fotograf skurup
företagsfotografering skåne

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)