» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Destination wedding & party photography–festfotograf

When is a wedding more than just a wedding?  In many cultures, the events associated with weddings go on for days.  In the US, it’s common to have the “rehearsal dinner” the night before the wedding.  For church weddings, there might be a run through at the church so that everyone knows the timing and where to stand and such, then there would be a formal dinner for the closest family and friends.  In other situations, this has become a dinner or party  for people to spend a little more time with out-of-town guests.   In the days when the bride’s family hosted the wedding reception, the grooms family usually hosted the rehearsal dinner.

When I photograph destination weddings, I often photograph this event also.  Not only does it give me a chance to get to know the key players, but it also gives the bride and groom beautiful memories of their nearest and dearest interacting with each other.

Want to see more of this cute couple on their big day?  See their wedding photos here.

När blir ett bröllop mer än ett bröllop?  I många kulturer pågår bröllopsaktiviteter i flera dagara.  I USA är det vanligt med “rehearsal dinner” kvällen innan bröllopet.  Detta började med kyrkobröllop där brudföljet och föräldrarna samlades dagen innan på kyrkan för att öva.  Efteråt blev det middag–ibland bara dem som var med på kyrkan, och ibland många flera.  Ibland blir det fest för att ha mer tid med bröllopsgästerna som har rest långt för att vara med. På den tiden då brudens familj betalade bröllopsfesten, betalade brudgummens familj detta evenemang.

När jag fotograferar destinationsbröllop, fotograferar jag ofta detta evenemanget också.  Det blir bra för mig att lära känna nyckelpersonerna, och det blir en fin bonus för brudparet att få vackra minnen av sina närmaste och käraste i samspel med varandra. 

Vill ni se mer på detta söta paret?  Kolla deras bröllopsbilder här.

international wedding photographer
boston wedding photography
destination wedding photographer
destination wedding photography

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)