» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Familjefotografering på Österlen / Family photography in Österlen

The long summer evenings can be magical here in Sweden, especially in one of my favorite places, Haväng in Österlen.  I really enjoyed photographing this brother and sister as they played there.   To help things along, I would suggest little games or activities or ask them questions, and soon the stiff “posing for a picture” smiles wore off and were replaced with the joy of being a kid.

De långa sommarkvällar kan vara magiska här i Sverige, speciellt på en av mina favoritplatser: Haväng på Österlen.  Jag hade så roligt när jag fotograferade detta syskonpar när de lekte.  För att hjälpa stämningen igång, jag föreslog små lekar eller aktiviteter eller ställde frågor till barnen, och snart försvan de stela “skolbilds” leende som ersatts med glädjen av barndom.

barnfotograf Österlen
fotograf Österlen
familjefotograf Österlen

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)