» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

What Love Looks Like–Alla hjärtans dag tävling

Hur tänker ni fira alla hjärtans dag iår?  Kanske en fotografering tillsammans med din älskling? Jag lovar er mer än bara fina bilder.  Ni kommer att få en upplevelse som väcker de nykära känslorna och stärker er relation med varandra, och det blir roligt också.

Under februarimånad har jag ett speciellt erbjudande, “What love looks like.”  För 1500 SEK, ni får en timmes fotograferering, en kärleksfotoupplevelse, i en miljö som ni väljer och en 21 x 30 förstoring av er favoritbild.  (Reseersättning ingår för fotograferingsplatser inom 10 mil från Lövestad.)  Hur blir detta ännu bättre? Under alla hjärtans helgen (fredag den 13 tom söndag den 15 februari 2015) kommer et av de paren som har bokat tid att få kärleksfotoupplevelsen helt GRATIS!  Jag bokar högst 10 par under den tiden, så det finns stort chans att vinna.

Beställ er tid nu!  Maila mig på info@norekefoto.se eller ring 0733-90 52 16.

fotograf skåne österlen

How will you celebrate Valentine’s Day this year?  May I suggest a photo session with the one you love?  I promise you more than just beautiful pictures.  You’ll have an experience that will bring back that “falling in love” feeling and strengthen your relationship, and it will be fun too.

For the month of February, I’m offering a special promotion, “What Love Looks Like.”  For 1500 SEK, you’ll get a one-hour couple’s session at the location of your choice and a 21 x 30 cm enlargement of your favorite image. (Travel costs are included for locations less than 100 km from Lövestad.)  To sweeten the pot even more, I’ll be giving away a FREE session to one of the lucky couples who books a session for Valentine’s weekend (Friday, February 13, through Sunday, February 15, 2015).  I will book at most 10 sessions during this time, so the odds of winning are high.  Book your session now by e-mailing me at info@norekefoto.se or calling 0733-905216.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)