» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Conference & Event photography–Konferens & event fotograf i Skåne

I höstas fotograferade jag konferensen Fatta Jämställdhet i Malmö.  Moriska huset i Folkets Park var mörk och lite annorlunda för en konferenslokal, men den gav en mycket trevlig stämning.  Det var mycket som hände under dagen och många intressanta föredrag och diskussioner.

Jag tycker att event fotografi är in viktig investering, annars är evenemanget lätt glömt när folk har åkt hem.  Med bra bilder i reportage och dokumentationen från dagen vara minnen längre.  Bilderna är också bra att ha till marknadsföring för framtida event

I recently photographed a conference on gender equality in Malmö, Sweden.  I really liked photographing in this dark and somewhat unusual venue.  A conference or business event can be a considerable investment, but with good photography you get more bang for your buck.  Use the photos in event documentation, newsletters,and annual reports as well as marketing for future events.

fotograf skåne
event fotograf
event photographer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)