» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

A look back at 2015 for an international wedding photographer – fotograf i skåne

2015 was a really fun year for me both as an international wedding photographer and also as a local photographer here in Skåne.  I had lots great clients, and I’ve really enjoyed getting to know them all.  There were portraits for entrepreneurs, documentaries for businesses, business events and conferences.  Family photo sessions were better than ever thanks to the Beloved techniques in which I am now certified, and of course I love photographing weddings.  I even had the opportunity to travel to Colorado, Washington, and Washington DC.

2015 var ett jätteroligt år för mig både som resande bröllopsfotograf och som lokalfotograf i skåne.  Jag hade många fantastiska klienter, och jag tyckte att det var mycket givande att lära känna alltihopa. Det blev portrörträtter för företagare, dokumentärfotografering för företag, företagsevents och konferenser.  Familjefotografering har blivit ännu roligare tack vare Beloved, ett sätt att få klienterna att leka med varandra och slappna av framför kameran.  (Under 2015 blev jag certifierad som Belovedfotograf.)  Och så  älskar jag bröllopsfotografering!  Jag har till och med haft möjligheten att resa till flera ställen i USA: delstaten Washington, Colorado, och Washington DC.

fotograf skåne
fotograf österlen
international wedding photographer
destination wedding photographer
bröllopsfotograf skåne
bröllopsfotograf österlen
international photographer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)