» Bröllopsfotograf i Skåne - Norekefoto förevigar Er speciella dag

Masthead header

Event Photography in Skåne — Eventfotografering Malmö

Last fall I had the honor of photographing the graduation ceremony at World Maritime University in Malmö.  The energy and enthusiasm of the graduates was absolutely inspiring.  For me, there’s not much difference between photographing weddings and other types of events because it’s all about hunting moments–catching that special look or expression that tells a story.  On top of that, one needs to be prepared for the action and in the right place at the right time to make an image that’s beautiful and photographically interesting too.  It’s not easy, but it’s a challenge that I love.

I höstas fick jag äran att fotografera avslutningsceremonin på World Maritime University i Malmö.  Energin och entusiasmen hos eleverna var på toppen och smittade av sig till alla som var med.  För min del finns det inte så stor skillnad mellan bröllopsfotografering och eventfotografering.  Det handlar om att jaga ögonblick och fånga stunden eller blicken som berättar en historia.  Dessutom måste man vara förbered för att fånga det som händer och befinner sig på rätt plats på rätt tid för att skapa en bild som är både vackra och intressant.  Det är inte lätt, men det är en utmaning som jag trivs med.


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

BACK TO TOP|CONTACT ME|SHARE ON FACEBOOK|SUBSCRIBE (RSS)